Story organiseert BV-date tussen Ben Weyts en Griet Van Hees

Door Ben Weyts op 17 november 2015
grietvanhees

Het weekblad Story bracht Ben Weyts en Griet Van Hees samen voor een 'BV-date'. Het verslag staat deze week te lezen in Story. De twee 'BVs' konden het meteen heel erg goed met elkaar vinden. "We matchen goed, jij en ik", zegt minister Weyts op het einde van de date. Griet Van Hees: `We moeten echt meer gaan daten, zonder journalist erbij!'

Enkele uitspraken van Ben Weyts: 

"Ik was als tienjarige ook al bezig met ecologie. Ik ging zelfs bordjes plaatsen met daarop: verboden te storten, getekend: de natuur. Heel melig!"

"Ik kom uit een paardenfamilie. Ik ben de jongste van vier. En toen ik op de leeftijd kwam om op de paarden te kunnen rijden, heeft mijn vader ze verkocht. Dat is wel jammer. Nu hebben we thuis twee varkens en een kat, en tweegelegenheidsegels, die nu aan hun winterslaapzijn begonnen. Mocht ik er meer tijd voor hebben, zou ik meer dieren willen. Als de verbouwingenklaar zijn, nemen we misschien een hond. En kippen zou ik ook graag hebben"

"De enige plek waar ik niet op mijn gsm kijk, is als ik naar het voetbal ga. Ik ga kijken naar de thuismatchen van Anderlecht. Dat doe ik al sinds ik klein ben, en ik heb nog altijd mijn vaste plaats. Ik ben een hevige supporter. Dat is echt verstand op nul"

"Op zondag probeer ik ook in het bos achter ons te gaan lopen, en als je geluk hebt, kun je er wel eens een reetje spotten. Dat is toch mooi"

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is